Благословенне життя твоє, Учителю!

«Роки нашого життя промайнуть, як перелітні птахи, і багато спогадів потемніють, як старі фотографії, але викладачів та коледж ми ніколи не забудемо!»

Саме такими  словами вдячності вітали студенти ВТЕКоледжу своїх наставників 3 жовтня 2019 року, напередодні Дня працівників освіти. Під час урочистостей на викладачів чекало привітання директорки коледжу Волинець Оксани Олександрівни, яка побажала колегам успіхів, задоволення від роботи, терпіння та наснаги, багатьох працівників  нагородила грамотами за ініціативність та професійні досягнення. До вітань доєднались студенти не тільки ВТЕКу, а й коледжу культури та мистецтв ім. Д. Леонтовича. Спільними зусиллями вони створили святковий настрій та допомогли педагогам відчути себе необхідними кожному. Шквал позитивних емоцій викликала презентація «Наші педагоги в дитинстві».  Талановита молодь і співала, і танцювала, і жартувала. Усі глядачі з нетерпінням чекали на виступ команди КВН «Три минуті, сіре Део», яка, як завжди, порадувала присутніх своїм виступом.

Шановні, дорогі наші викладачі ВТЕКоледжу КНТЕУ! Нехай яскрава Зірка Вашої геніальної особистості продовжує зігрівати серця юнаків та дівчат благодатним теплом мудрості й любові! Будьте такими ж милими, добрими, даруйте всім свої посмішки і позитивний настрій та ведіть своїх студентів до нових незвіданих далей, високих вершин Миру й Добра!