Календар матеріалів

22 Жовтень 2019

Відбувся перший етап ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

21 жовтня у Вінницькому торговельно-економічному коледжі відбувся перший етап ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.
Мета конкурсу – виявити творчо обдаровану молодь, розвивати її потенціал, виховувати шану до мови, історичної спадщини українського народу, його культури й традицій, плекати любов і повагу до національних джерел.

Екскурсія до Вінницького обласного краєзнавчого музею

З нагоди визволення Вінниччини від нацистських загарбників у Другій світовій війні 1939-1945 років відбулась екскурсія студентів 1-го курсу ВТЕК КНТЕУ під керівництвом викладача предмету «Захист Вітчизни» Пугача Ю.П. до Вінницького обласного краєзнавчого музею.
В ході проведення заходів перед студентам виступив старший викладач Донецького національного університету імені Василя Стуса Домненко Микола Григорович, який провів лекцію з показом документальних матеріалів на тему «Невідомі сторінки Другої світової війни».

КРОК У МАЙБУТНЄ

18 жовтня 2019 2019 року відбулися вибори голови ради студентського самоврядування ВТЕК КНТЕУ. Всього проголосувало 587 виборців. Після завершення роботи виборчої дільниці лічильна комісія зробила підрахунок голосів, за яким мали можливість спостерігати і студенти, та заповнила протокол.
За результатами виборів (ЗА – 534, ПРОТИ - 53) лічильна комісія постановила, що Ольга Подобіна обрана головою РСС.
Тож вітаємо Подобіну Ольгу, студентку групи ХТ-145, бажаємо їй творчої наснаги та плідної роботи у системі студентського самоврядування.

Кулінарний квест до Дня кухара

21 жовтня 2019р. у ВТЕК КНТЕУ було організовано та проведено кулінарний квест присвячений Дню кухара. Студенти 2 курсу спеціальності «Харчові технології» спробували себе в якості знавців тонкощів кулінарії та митців у створенні салатів. Під час квесту було виконано наступні частини контенту квесту:
- актуальність раціонального харчування,
- вибір продуктів для здорового харчування,
- знання історії та технології найпопулярніших закусок,
- приготування салатів з дотриманням вимог до якості, санітарії і гігієни.

ПРЕС-ТУР ВІННИЧЧИНОЮ "Подорож за враженнями"

17 жовтня з метою популяризації туризму на Вінниччині Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької облдержадміністрації був організований Прес-тур по туристичним об'єктам Вінниччини. Учасниками туру стали представники електронних ЗМІ, вінницькі журналісти, співробітники туристичних агенцій, викладачі навчальних закладів спеціальності "Туризм".
Від нашого коледжу взяти участь у прес-турі мали змогу: викладач туристичних дисциплін Антонюк Олена Олександрівна та студентка групи Т-3 Зіміна Діана.