Календар матеріалів

03 Жовтень 2019

Мандри Вінниччиною

На завершення тижня туризму студенти коледжу всіх спеціальностей взяли участь у інтерактивній квест-грі «Мандри Вінниччиною». Виявилось, що дізнаватися про визначні туристичні об’єкти, через об’єктив смартфона – це захоплююче заняття!

Квест «Пізнай Вінницю з нами»

Всесвітній день туризму у ВТЕКоледжі розпочався ще напередодні… 26 вересня на площі Європейській наші студенти взяли участь у пізнавально-туристичному квесті «Пізнай Вінницю з нами», який був організований Центром підліткових клубів за місцем проживання та відділом у справах молоді та туризму Вінницької міської ради.
У квесті було представлено 8 завдань, таких як: «Знайди відмінність», «Шифр», «Повтори, якщо зможеш», «Анаграма», «Пантоміма», «Картографи», «Вінниця туристична», «Знавці Вінниці»

Всесвітній день туризму

27 вересня, в стінах ВТЕКоледжу, студенти спеціальності «Туризм» відзначили Всесвітній день туризму, змагаючись у знаннях з туристичних дисциплін. Змагання проходило у вигляді вікторини, питання підбирали найактивніші студентки спеціальності: Гуртовенко Валерія та Ящук Вероніка. У дружньому змаганні між студентами другого та четвертого курсів – перемогли більш досвідчені.