Календар матеріалів

15 Жовтень 2019

На майстер-клас до ВТЕІ КНТЕУ

10 ЖОВТНЯ 2019 року студенти спеціальності «Облік і оподаткування» групи ОП-98 разом з керівником групи БАБІЙ Любов Сергіївною відвідали ВТЕІ КНТЕУ кафедру «Обліку та оподаткування». Познайомилися  з  викладачами та працівниками кафедри, її  структурою. Прослухали лекцію з теми «МАКРОЕКОНОМІЧНІ ПОКАЗНИКИ – ІНФОРМАЦІЙНА ОСНОВА СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ОБ’ЄКТІВ  ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ», яку провів заступник директора департаменту фінансів Вінницької області державної адміністрації МУШИНСЬКИЙ Олександр Анатолійович.

 

Майстер-клас у ЗОШ № 6

11 жовтня, напередодні Дня гостинності у ВТЕК КНТЕУ, студентами групи ХТ-143 Яківчук Вітою та Самсонюк Ольгою під керівництвом викладача Кублінської І.А. проведено майстер клас з техніки завертання млинчиків на ярмарку-продажу «Кухня країн світу» у НВК школа-гімназія №6 м. Вінниці.
Школярам смаколики дуже сподобалися, вони з захопленням куштували їх.
Було проведено профорієнтаційну роботу, учасники ярмарку-продажу дізналися про можливості навчання у коледжі та поради до вступу.

Румунські пригоди

Яка перша асоціація у нас з'являється, коли ми згадуємо Румунію? Звичайно це похмурі замки, високі скелясті гори і кровожерливі вампіри! Саме такою ми чекали побачити цю країну, але відкрили для себе зовсім іншу Румунію, з її величними палацами, широкими проспектами та паризькими бульварами.

УЧАСТЬ У ФЕСТИВАЛІ «ДИВО З ГОРНЯТКА»

Студенти та викладачі ВТЕКоледжу взяли участь у фестивалі традиційних подільських страв «Диво з горнятка» (свято тиманівської каші), який відбувся 12 жовтня 2019 року в селі Тиманівка Тульчинської ОТГ.
Наші студенти пригощали смаколиками, проводили майстер-класи з карвінгу та декорування печива, а також стали учасниками рекорду свята - формування найбільшого млинця з начинкою.
Сонячна погода сприяла святковій атмосфері заходу, де всі учасники гарно провели час, отримали позитивні емоції та гарний настрій.

Позанавчальний захід «Впровадження європейських стандартів в Україні»

10.10.2019 року в групах ПТ-86, ПТ-87 студенти Гуртовенко Валерія, Ящук Вероніка разом з викладачем Величко Л.В. провели gозанавчальний захід з теми: «Впровадження європейських стандартів в Україні», присвячений дням Європейської торгівлі.