21 жовтня 2019р. у ВТЕК КНТЕУ було організовано та проведено кулінарний квест присвячений Дню кухара. Студенти 2 курсу спеціальності «Харчові технології» спробували себе в якості знавців тонкощів кулінарії та митців у створенні салатів. Під час квесту було виконано наступні частини контенту квесту:
- актуальність раціонального харчування,
- вибір продуктів для здорового харчування,
- знання історії та технології найпопулярніших закусок,
- приготування салатів з дотриманням вимог до якості, санітарії і гігієни.
Модераторами квесту були студенти 4 курсу (гр. ХТ-142): Подольська Маріанна, Пасічнюк Софія, Мережа Яна, Адомська Софія, Швачко Віра, Кудровська Інна - не лише стимулювали учасників квесту ефективно виконувати конкурсні завдання, але й активізували їх пізнавальну діяльність, сприяли формуванню інтересу до вивчення спеціальних дисциплін з кулінарії.
Організаторами квесту були викладачі: Кублінська І.А., Гриньова А.В., Безрученко О.М. та Демчук К.І., які створили умови для реалізації творчого потенціалу студентів завдяки професійно-орієнтованому активному дозвіллю.