THE BEST NEW STAR – 2019 відкриває таланти

THE BEST NEW STAR або Дебют першокурсника, що пройшов 20 листопада у ВТЕКоледжі , - один із найяскравіших щорічних заходів в житті наших студентів.
Такий довгоочікуваний, він зібрав разом велику дружню родину закладу: дебютантів-першокурсників, студентів ІІ-IV курсів, випускників, викладачів, батьків та друзів. У неймовірно теплій атмосфері в цей день гості та учасники події вкотре впевнились у тому, що студенти ВТЕКоледжу талановиті, яскраві, мають гарне почуття гумору та з гордістю несуть звання студента ВТЕК КНТЕУ.
Найзапеклішою вболівальницею THE BEST NEW STAR була директор коледжу Волинець Оксана Олександрівна, яка привітала студентство й урочисто відкрила свято: «За ці роки змінилися покоління, змінилися мелодії та оснащення сцени. Незмінним є прагнення молоді розкрити свої таланти, показати усім, що вони впевнено йдуть по життю. Добра усім, радості і нехай також посмішки залишаться на обличчі й після першої вашої сесії».
Глядачі отримали безмежну кількість позитивних емоцій, а батьки студентів-першокурсників ще раз пересвідчились у правильності вибору своїх дітей. Адже навчальний заклад – це не просто місце, де випускники шкіл отримують професію, це велика родина, в якій панує любов і повага один до одного. Це заклад, в якому кожному студентові дається можливість реалізувати свої таланти, творчі та наукові здібності, заклад зі своєю історією та своїми традиціями. Однією з яких і є щорічне проведення такого прекрасного свята, як THE BEST NEW STAR!
Першокурсники заявили про себе своїми номерами, сміливо вийшли на сцену і показали " КЛАС! ". Незважаючи на те, що багато учасників були вперше на великій сцені, вони змогли вправно своєю майстерністю підкорити глядачів. А самі «зірочки» здобули новий досвід та позитивні враження від власних результатів.
Переможцями THE BEST NEW STAR – 2019 стали групи:
ПТ-86 (кер. Солоненко Л.М.),
Т-6 (кер. Шмалій Л.І.)
ГРС-6 (кер.Матвієнко Л.А.)!!!
Сподіваємося, що цей дебют подарує учасникам натхнення на майбутні творчі звершення.