Календар матеріалів

11 Березень 2024

ПЕРЕМОЖЦІ ЗИМОВИХ ІНТЕРНЕТ-ОЛІМПІАД У ВСП «ВІННИЦЬКИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ДТЕУ»

Студенти ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» взяли участь у зимових Всеукраїнських олімпіадах з іноземної мови та зарубіжної літератури, адже урізноманітнити навчання завжди цікаво і для студентів, і для викладачів. Інтелектуальні заходи спонукають до пошуку, до самостійної роботи, мотивують здобувати перемогу.

ХХ Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок» (Зима 2024) з англійської мови

Диплом І ступеня: Холопов Іван (ПТ-93), Перевезій Марія (Т-9) ;

ЛІТЕРАТУРНЕ ЧИТАННЯ ТВОРІВ ШЕВЧЕНКА

Щовесни, коли тануть сніги,

І на рясті засяє веселка,

Повні сил і живої снаги

Ми вшануємо памʼять Шевченка…

               Студенти групи АП-1 разом з викладачем української мови та літератури Оленою Швець 08 березня 2024 року провели захід, присвячений 210-ій  річниці від Дня народження Тараса Шевченка. Це був поетичний конкурс, в якому взяли участь студенти групи АП-1, а також гості події, запрошені з інших груп 1 та 2 курсу.

ЄДНАЙМО ДУШІ СЛОВОМ КОБЗАРЯ!

#НМЦВФПО_Єднаймо_душі_словом_Кобзаря

У березні 2024 року Україна відзначає 210 років від дня народження Тараса Шевченка, великого українського поета, художника, громадського діяча. Цей ювілей припадає на часи найбільшого історичного протистояння незалежної української Держави з відкритою збройною агресією росії.

Цьогоріч захід проводився у соціальній мережі «Фейсбук» з 04 по 09 березня. Студенти групи АП-1 разом з керівником групи Оленою Швець взяли участь у заході і долучилися до флешмобу, присвяченому памʼяті Тараса Шевченка.