Календар матеріалів

16 Березень 2024

День Вступника

16 березня 2024 року у ВСП "Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ" було проведено День Вступника. Цей захід, як завжди, викликав інтерес у майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків. Коледж відвідали учні загальноосвітніх закладів Вінниці та Вінницької області.
Гіди коледжу - студенти спеціальності "Туризм" - надали детальну інформацію про особливості та форми навчання, проходження практики як у Вінниці, так і за кордоном. Відвідувачі мали змогу відвідати майстер-класи, тренінги, квізи та вікторини.

Математичний батлум

15 березня 2024 року студенти спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування" (ФБС-15, ФБС-14, ФБС -16) брали участь у математичному батлі, який організували викладачі математики Сачок А.М. та Гуменчук М.П.
Команди груп ФБС -15 "Рожеві пантери" та ФБС-16 "Немає фантазії" проходили кілька етапів конкурсу.Студенти 3-го курсу Шпортій Д., Коліжук К., Мисак О., Кушта А. були членами журі.
У запеклій боротьбі перемогла команда "Рожеві пантери".
Дякуємо студентам за активну участь!

Договір про співпрацю

15 березня 2024 року, в оссобах директорів Лозовської Наталії Ігорівни і Будяка Руслана Володимировича, було укладено договори співпраці та академічної мобільності між ВСП "Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ" та Калинівським технологічним фаховим коледжем.