Календар матеріалів

07 Грудень 2022

Призові місця в Обласному конкурсі студентських проєктів податкових реформ

2 грудня 2022 р. відбувся обласний конкурс студентських проєктів Податкових реформ. Представниками ВСП "Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ" були студенти спеціальності 071 "Облік і оподаткування" Мовчан Діана та Яворський Богдан. Науковий керівник - викладач податкової системи Грибанова Олена Олександрівна. За результатами конкурсу проєкт Мовчан Діани на тему "Реформування податку на військовий збір" посів ІІ місце у номінації "Державні податки та збори".

Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На урок» з суспільних дисциплін

Дистанційна форма навчання не стає на заваді новим перемогам студентів ВСП «ВТЕФК ДТЕУ». Під керівництвом викладачів Шмалій Л.І. та Пащенко І.І. представники І-ІІ курсів взяли участь у Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «на Урок». Інтернет-олімпіади є цікавим інтерактивом для сучасних студентів та зручним способом контролю їх реального рівня знань.
Диплом І ступеня отримали: Мовчан Анастасія, Григоренко Оксана, Перевезій Марія, Швець Анастасія, Матяш Дарина, Мельник Анастасія.

Похід до Вінницького обласного краєзнавчого музею

7 грудня 2022 року студенти ВСП ''Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ'' відвідали Вінницький обласний краєзнавчий музей.
В рамках місячника військово-патріотичного виховання було переглянуто виставки ''Етнографія Вінниччини'' та ''Щит України''. Студенти із захватом слухали розповіді екскурсовода і у кожній юнацькій душі зростала гордість за козаків-пращурів та нинішніх героїв України!!!

Об'єднуємося заради Перемоги!

5 грудня 2022 року у ВСП "Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ" відбулась зустріч студентів із засновницею та керівником Громадської організації "Народна територія щастя" Валентиною Погребняк.
Валентина Іванівна розповіла про свої перші поїздки у зону бойових дій ще у 2014 році, про свою волонтерську роботу та внесок у перемогу. Студенти, зі свого боку, повідали, яким чином вони допомагають військовим, внутрішньо переміщеним особам та українському народові загалом.