Календар матеріалів

14 Грудень 2022

"Нам є що захищати, нам є що берегти"

З 5 по 14 грудня 2022 року у ВСП ''Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ'' проходив місячник військово-патріотичного виховання. Викладачі Захисту України Пугач Ю.П. та Олійник А.В. організували та провели ряд заходів, зокрема:
- бесіду зі студентами ІІІ курсу з теми ''За Україну, за їх волю, за честь і славу, за народ!" із запрошенням полковника запасу ЗСУ Кухти Анатолія Михайловича:

Міжнародний брифінг «Виробнича практика за кордоном під час воєнного стану в Україні»

14 грудня 2022 року у ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» відбувся міжнародний онлайн-брифінг на тему «Виробнича практика за кордоном під час воєнного стану в Україні». В ході зустрічі відбулася розмова з стейкхолдерами Болгарії (Борислав ГІГОВ «БАЛКАНС ДЖОБС» м. Софія, регіональний представник в Україні Олег КУЧЕРУК).
Організаторами зустрічі Іриною КИСЛИНСЬКОЮ та Галиною ТРУБЛЯК було зосереджено увагу на умови проходження виробничої практики в Болгарії в літній період, враховуючи воєнний стан в Україні.

Позанавчальний захід «Хімічно-новорічна вікторина».

    13.12.2022 року викладачем хімії  Бас О.П. та студентами групи ТРГ-151 проведено позанавчальний онлайн-захід  «Хімічно-новорічна вікторина».

Вікторина має велике навчально-виховне значення, вона викликає інтерес студентів до дисципліни, роз­ширює їх загальний кругозір, розвиває кмітливість, спостережливість, поглиблює знання з хімії, біології та культурології. На даному заході студенти мали можливість ознайомитись із  цікавими явищами на хімічно-новорічну тематику, які ви­магають творчого застосування теоретичних знань і практичних навиків.

Проведено тематичну олімпіаду з англійської мови «Українські свята та традиції»

9.12.22 року  у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету» було проведено тематичну олімпіаду з англійської мови «Українські свята та традиції». Викладач іноземної мови Помазанова О.І.  запропонувала долучитися до участі в онлайн- олімпіаді студентів І-ІІ курсів коледжу. Тематика олімпіади дуже актуальна, у нелегкі для нашої країни часи, коли українська нація виборює свою незалежність. Студенти проявляють активність і прагнення вивчати українську культуру, традиції українського народу не лише рідною мовою , а й англійською.