Календар матеріалів

13 Грудень 2019

У ВТЕКоледжі проведено відкрите заняття з математики - МИ ГОТОВІ ДО ЗНО!

12.12.2019 року проведено відкрите лекційне заняття з математики викладачем Савенко М.А. у групі Т-6. На занятті були використані випереджуючі завдання, тести в он-лайн додатку Kahoot та ресурсі "На урок". Студенти виявили високу активність та результативність роботи з предмета. Можна з упевненістю стверджувати, що до ЗНО з математики студенти ВТЕКоледжу готові!

Студентам ВТЕКоледжу проведено екскурсію до Державної казначейської служби України у м.Вінниці

13.12.2019 р. відбулась ескурсія студентів групи ОП-99 до Державної казначейської служби України у м.Вінниці, Вінницької області. Студенти ознайомились з роботою різних відділів установи в цікавій, пізнавальній формі. До речі, більшість спеціалістів данної служби - випускники Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ. В рамках зустрічі були окреслені напрями співпраці, а саме проходження виробничої практики студентами коледжу .

Студенти ВТЕКоледжу відвідали Музей української марки їм.Якова Балабана

11 грудня 2019 р. студенти групи ХТ-148 під керівництвом викладача культурології Саблук О.О. відвідали Музей української марки їм.Якова Балабана,ознайомилися з однією з найбільших колекцій українських марок Олександра Балабана, що є знаним філателістом з Нью-Йорка,відкривали для себе нові грані в історії виникнення поштових марок та конвертів, які були виготовлені ще у ХIX ст.

Майстер-класи у ЗОШ №30 від ВТЕКоледжу КНТЕУ

11 грудня 2019 року студенти спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Бабенко В., Ткачук А.(ПТ-83) та Візиряко І., Їжак А. (ПТ-82) з викладачем Бабійчук І.В. відвідали ЗОШ №30, де провели майстер-класи для дев’ятикласників.
Бабенко В. та Ткачук А. розповіли як відрізнити корисний мед від підробки, як перевірити натуральний чи штучний продукт, охарактеризували корисні властивості меду, який оздоровлює організм людини, лікує багато захворювань, а також сприяє написанню віршів.

У ВТЕКоледжі проведено свято «Ой Андрію, Андрію, даруй нам надію!»

З–поміж великої кількості зимових свят найочікуванішим та найвеселішим завжди був і залишається день Святого Андрія (13 грудня), коли, за українським звичаєм, молоді люди збираються разом на веселих вечорницях, влаштовуючи забави та ворожіння.
12 грудня у ВТЕКоледжі відбулися Андріївські вечорниці, проведення яких - традиція освітнього закладу.