Календар матеріалів

28 Травень 2019

ПОДОРОЖ ДО ЛЬВОВА

Львів … Щойно повернулися зі Львову… Почуття та емоції просто переповнюють!!!
24-26 травня 2019 р. студенти груп ХТ, ГРС, ФБС, ОП, Т, ПТ під керівництвом Олійника А.В., Гуменчука М.П., Буняк Н.А. відвідали з екскурсією старовинне місто Львів.
«Золота підкова Львівщини» - Олеський, Підгорецькй, Золочівський замки вразили нас своєю архітектурою, містичними історіями, мальовничими пейзажами.

УЧАСТЬ І ПЕРЕМОГА В «ІГРАХ СПІВДРУЖНОСТІ КНТЕУ»

25 травня 2019 року КНТЕУ святкував День університету. В цей день в університеті відбулося багато різних подій, одне з яких – це «Ігри Співдружності КНТЕУ» на призи ректора А.А. Мазаракі. Аби взяти участь в «Іграх Співдружності КНТЕУ» з’їхалися команди з різних куточків України, з усіх структурних підрозділів КНТЕУ, зокрема, і команда нашого коледжу.
Програма змагань складалась з:
1. Метання м’яча на влучність.
2. Штовхання шини.
3. Човниковий біг.
4. Стрибки з місця.
5. Виштовхування з кола.
6. Перетягування каната.

ПЕРЕМОГА У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ З «ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ»

23-24 травня 2019 р. у м. Києві на базі Національного університету харчових технологій відбулася Всеукраїнська олімпіада зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку молодшого спеціаліста у 2018-2019 навчальному році.
Олімпіада проводилася з метою виявлення, підбору та підтримки обдарованої студентської молоді, стимулювання творчої праці студентів та педагогічних працівників, підвищення якості підготовки майбутніх фахівців та вдосконалення навчального процесу.