Календар матеріалів

20 Травень 2019

КРОК ДО ЄВРОПИ

18 травня 2019 року викладачі та студенти коледжу взяли участь у традиційному заході – День Європи у Вінниці та VII Всеукраїнському фестивалі «Вінницька студентська весна». Вже кілька років поспіль святкування розпочинається із параду закладів вищої освіти міста, а продовжується феєричним гала-концертом. Не став виключенням і наш коледж, який представив запальний танець у стилі хіп-хоп у виконанні хореографічного колективу студенток першого курсу та піснею у виконанні Яковенко Дар’ї, Колонюк Анни, Ковальчук Ольги та Олійник Юлії.

Конкурс «Кращий за професією» (туризм)

15 травня 2019 року у ВТЕК КНТЕУ відбувся конкурс професійної майстерності «Кращий за професією» для студентів групи Т-3 спеціальності «Туризм». Конкурс відбувався у два етапи. Перший етап – теоретичний, другий – практичний. Особливо цікавим та вражаючим став практичний етап, на якому студенти представили власні проекти, які складалися з двох частин: резюме та стартапу. Студенти розробили цікаві проекти, запропонували власні ідеї та пропозиції щодо покращення туристичної галузі регіону.

ВІДВІДИНИ ВИХОВАНЦІВ ДИТЯЧОГО БУДИНКУ «ГНІЗДЕЧКО»

16 травня 2019р. студенти групи ПТ-85 з керівником групи Величко Л.В. завітали з подарунками до вихованців дитячого будинку «Гніздечко» у м.Вінниці. Малеча знає, що коли в гості приходить саме ця молодь, то гарний настрій гарантовано. Студенти гралися із дітьми, розважали їх, пригощали фруктами та солодощами.
З нетерпінням будемо чекати наступних зустрічей!