Календар матеріалів

16 Травень 2019

ВИШИВАНКА ЦВІТЕ НАД УКРАЇНОЮ

Кожен третій четвер травня Україна святкує День Вишиванки. У культурі будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. Вишиванка – яскравий приклад підтвердження цьому. День вишиванки – народне свято, покликане сприянню єдності і культурного відродження всього багатонаціонального українського народу.
Тож і навчальні заклади структури КНТЕУ - Вінницький торговельно-економічний інститут та Вінницький торговельно-економічний коледж об’єдналися сьогодні 16 травня 2019 року під яскравими кольорами українських орнаментів.

Всеукраїнський конкурс з англійської мови «Гринвіч»

56 студентів ВТЕК КНТЕУ взяли участь у IX Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «Гринвіч» та отримали відповідні сертифікати за участь. Під час конкурсу студенти підвищили свій рівень з англійської мови та мотивувалися щодо подальшого поглиблення своїх знань та участі у конкурсах.
Бажаємо нашим студентам жаги до знань, наполегливості та успіхів у навчанні.

Участь в Гранд-фіналі ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ РОБІТ ТАЛАНОВИТОЇ МОЛОДІ У СФЕРІ ГРОШЕЙ ТА БАНКІВСЬКОЇ СПРАВИ

15 травня 2019 року студенти Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ Веселюк Мирослав, група ФБС-10 та Бондар Ганна, група ОП-98, взяли участь в Гранд-фіналі ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ РОБІТ ТАЛАНОВИТОЇ МОЛОДІ У СФЕРІ ГРОШЕЙ ТА БАНКІВСЬКОЇ СПРАВИ, що проходив у Київському національному економічному університеті ім.В.Гетьмана.
За результатами І етапу конкурсу та фінального батлу переможців Віртуальної економічної гри Веселюк Мирослав посів

Інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?»

13.05.2019 р. студенти групи ФБС-9 Дунський Віктор, Заруб’як Олена, Островська Світлана, Рибчинська Віта, Старусєва Дар’я в рамках проекту «Студентська ліга 2019» взяли участь в інтелектуальній грі «Що? Де? Коли?»

За результатами гри команда коледжу посіла 3-тє місце.

Вітаємо переможців!!!