Календар матеріалів

27 Лютий 2018

Відкрите лекційне заняття з біології на тему «Генетика як наука».

27.02.2018 року в рамках тижня циклової комісії природничих дисциплін викладачем біології Марчуком І. М.  проведене відкрите лекційне заняття з теми «Генетика як наука». Використано сучасні засоби та форми роботи, викладач показав методику ТЗН і ІКТ у поєднанні з традиційними методами, продемонстрував достатній рівень педагогічної майстерності, уміння працювати зі студентами та високий рівень фахових знань.

 

 

Участь у міжвузівському круглому столі на тему: «Особливості формування бюджетів територіальних громад в умовах адміністративно-територіальної реформи»

22 лютого 2018 року під керівництвом Тімошенко Н.М. студенти групи Ф-8 Януш М.П. та Колосівська С.М. взяли участь у міжвузівському круглому столі на тему: «Особливості формування бюджетів територіальних громад в умовах адміністративно-територіальної реформи», що був організований кафедрою фінансів Вінницького торговельного-економічного інституту КНТЕУ.

Брейн-ринг з біології

В рамках тижня циклової комісії природничих дисциплін 26.02.2018 був проведений брейн-ринг з біології серед студентів першого курсу.

В заході взяли участь команди: «ДНК», «Наноклітини» та  «Амінокислоти».

Захід проходив у 5 раундів з різнотипними завданнями, що дало змогу повністю розкрити рівень знань та творчі уміння учасників.

За підсумками конкурсу були визначені переможці:

ІІІ місце команда «Амінокислоти»

ІІ місце команда «ДНК»

І місце команда «Наноклітини»

 

“Круглий стіл" з хімії

26.02.2018 р в рамках декади циклової комісії  природничих дисциплін викладачами хімії Апаріною Л.Ю. та Бас О.П.  проведено відкритий позанавчальний захід на тему: “Значення хімії в житті людини”.

Студенти спеціальностей “Харчові технології”, "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність”, “Облік і оподаткування” працювали над дослідженням даної тематики у різних напрямах:

Участь у відкритому дискусійному клубі маркетингу та реклами

26 лютого 2018 року під керівництвом викладача Солоненко Л.М. студенти групи ТК-78 взяли участь у ВТЕІ КНТЕУ на факультеті торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування у рамках VI Фестивалю студентської науки у відкритому дискусійному клубі маркетингу та реклами з теми «Маркетингове управління торговою маркою в контексті маркетингу». 

Студенти ВТЕК КНТЕУ ознайомилися з досвідом роботи зі створення торгової реклами та способами боротьби з недоброчесної реклами.

 

Майстер-клас турецької кухні

23-24 лютого у межах проекту Rest.Art.Kitchen. (КНТЕУ, м. Київ) до днів турецької кухні в Україні: "OTTOMAN CUISINE” та "Food&Beverage”  проведено майстер-класи з приготування традиційних страв турецької кухні, які відвідали викладачі ВТЕК.

Дебатний правовий турнір

25.02.2018р. студенти  коледжу взяли участь в I Дебатному правовому турнірі серед учнівської і студентської молоді міста Вінниця, який проводився у Апеляційному суді Вінницької області.

Команду коледжу «Патріот» представили учасники правового гуртка, а саме: Кулизька Таїса (ОП-98), Шакаєв Владислав (ОП-98), Гудь Валерія (ОП-98), Постолатій Микола(ОП-98).

Долучаємось до прекрасного

21.02.2018 студенти групи ХТ-143 з викладачем української  мови та літератури Яковлєвою А. І. відвідали виставу  «Лісова пісня» за драмою-феєрією Лесі Українки, яка вже всоте ставиться на сцені  Вінницького академічного музично-драматичного театру ім. Миколи Садовського.