Календар матеріалів

16 Лютий 2018

Вшанування учасників бойових дій на території інших держав. День виведення військ з Афганістану

Викладачем предмета «Захист Вітчизни» Табачуком Г.В. та викладачем історії Олійником А.В. 15 лютого 2018 року проведений захід з вшанування учасників бойових дій на території інших держав та день виведення військ з Афганістану
Проведення заходу спрямовано на виховання у молоді патріотичних переконань і поваги до історії українського народу. Викладачами було проведено паралель між воїнами-афганцями та учасниками АТО на сході України, вони пояснили студентам поняття «загарбник» та «визволитель», які пов’язані з цими подіями.

IX Всеукраїнський конкурс з українознавства «Патріот»

Патріотизм починається з малого –
з любові до місця, де ти народився,
де живеш, з любові до своїх батьків,
до своєї історії, до рідної мови,
до справи, яку ти виконуєш.

Відкрите лекційне заняття з дисципліни «Історія України»

14.02.2018 р. в групі ПТ-80 викладачем Пащенко І.І. проведено відкрите лекційне заняття з дисципліни «Історія України» на тему «Київська Русь».
Мета лекції: з’ясувати історичні передумови для виникнення східнослов’янської держави; проаналізувати внутрішню та зовнішню політику київських князів, визначити внесок кожного з них в становленні та розвитку Київської Русі; розвивати вміння аналізувати історичні факти і події, робити висновки, працювати з історичними документами.