Календар матеріалів

15 Лютий 2018

ENGLISH OLYMPIAD – 2018

13 лютого 2018 р. у коледжі проведено олімпіаду з англійської мови серед студентів I-II курсів всіх спеціальностей. Мета проведення надзвичайно важлива – відбір студента-учасника обласної олімпіади з англійської мови, яка відбудеться 16 травня 2018 року на базі Вінницького технічного коледжу.
Завдання не були простими, але всі учасники наполегливо їх виконували, щоб показати свій рівень знання мови, зокрема навичок письма та граматичних навичок.
Вітаємо учасників I етапу олімпіади:
- Дзюмак Тетяна – група ОП-96
- Головня Катерина – група ОП-96

Труднощі при аналізі даних.

14 лютого команда коледжу «Три мінути, сіре део» вдало стартувала у гала-концерті «Святий Валентин на КВНі – 2018» та 51 сезоні ігор.
У заході взяли участь команди із Хмельницького, Ананьєва, Рівненської області, а також більшості ВНЗ Вінниці.
Чудова глядацька зала, гарні враження та відчуття, подаровані організаторами свята!
Команді коледжу бажаємо змістовних ідей, веселих виступів, а головне, отримувати задоволення від участі у Сезоні!!!

Відкрите семінарське заняття на тему «Значення Остапа Вишні в розвитку українського гумору і сатири»

12 лютого 2018 року викладач української мови та літератури Козубенко К.В. провела у групі ПТ-82 відкрите семінарське заняття на тему «Значення Остапа Вишні в розвитку українського гумору і сатири».
Мета заняття: ознайомити студентів із новим жанром літератури – усмішкою; узагальнити і систематизувати знання студентів з теми «Життєвий і творчий шлях Остапа Вишні», сформувати розуміння значення доробку письменника у розвитку української сатири.