Календар матеріалів

24 Листопад 2016

ІІ Міжнародна науково-методична конференція "SMARТ-освіта: ресурси та перспективи"

23 листопада 2016 року в  КНТЕУ відбулася ІІ Міжнародна науково-методична конференція "SMARТ-освіта: ресурси та перспективи".

Участниками від коледжу були викладачі: А.В. Шилов та Н.М. Тімошенко, які виступали зі статтею: «Використання SMART- технологій у викладанні фінансових дисциплін».

 

 

Святкова виставка гурткової роботи з карвінгу

"Свято наближається" - під таким новорічним девізом 24.11.2016р. в рамках тижня циклової комісії харчових технологій та сфери обслуговування проведена виставка гурткової роботи з карвінгу студентами гр.ВП-139 та гр.ВП-140 під керівництвом майстра виробничого навчання Трубляк Г.М.
Гуртківці створили оригінальні композиції з фруктів в поєднанні з традиційними новорічними атрибутами:ялинковими гілочками, шишками і цукерками. Студенти зробили вироби, які доречно можуть доповнювати святкове сервірування новорічного столу.

Виховний захід «Минуле стукає у наші серця»

24.11.2016 р. викладачами історії Пащенко І.І. та Шмалій Л.І. в групах ВП-139, БО-95, РО-1 проведено виховний захід: «Минуле стукає у наші серця».
Мета заходу: сприяти відновленню історичної пам’яті про Голодомор 1932-33 рр; формувати в студентів повагу до минулого України, до людей, які пережили страшне лихоліття, виховувати громадянську свідомість, почуття співпереживання.

Тематична виставка: «Голодомор 1932-1933рр. в Україні мовою документів»

22.11.2016 – 23.11.2016рр. в коледжі пройшла виставка історичної та документальної літератури за темою «Голодомор 1932-1933рр. в Україні мовою документів». Виставка покликана допомогти студентам глибше усвідомити значення історичної спадщини про Голодомор 1932-1933 років; виробляти вміння самостійно аналізувати і робити висновки.

Вечір до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні

21.11.2016 р. студенти групи ТО-2 взяли участь у вечері пам’яті Героїв Небесної Сотні. Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані. Гинули за честь, за волю, за право бути українцем і за свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі.
Учасники заходу запалили лампадки і хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв.

Майстер-клас БАРМЕН-ШОУ

23 листопада 2016 р. у рамках проведення тижня циклової комісії харчових технологій та сфери обслуговування в актовій залі коледжу відбувся майстер-клас «Бармен-шоу», на який завітали відомі у нашому місті бармени – професіонали своєї справи Степан Вітрук та Андрій Сівак.