Календар матеріалів

03 Листопад 2016

Участь у ІІ Міжнародному кулінарному фестивалі "BestCookFest-2016"

Брендом Українського кулінарного союзу є щорічний кулінарний фестиваль BestCookFest-2016 для фахівців ресторанного господарства, які прагнуть постійно розвиватися, працюючи над розширенням та удосконаленням професійних компетентностей, збагачення набутого досвіду з кулінарного мистецтва.

Відповідність суттєвим вимогам ЄС: гармонізовані стандарти

В рамках проведення Європейських днів торгівлі 03.11.2016 в групі ТК-78 під керівництвом викладача Величко Л.В. проведена лекція на тему: «Відповідність суттєвим вимогам: гармонізовані стандарти» з дисципліни «Основи стандартизації, метрології та управління якістю».
Студентам була представлена інформація: про визначення гармонізованого стандарту, про роль гармонізованих стандартів при додержані застосованих суттєвих вимог, визначених виробником, про процеси розроблення гармонізованих стандартів, що надають презумпцію відповідності.

День відкритих дверей 02.11.2016 р.

26 жовтня і 2 листопада 2016 року в коледжі проходили Дні відкритих дверей, що викликало інтерес у майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків.

Коледж відвідали більше 600 учнів загальноосвітніх шкіл, профтехучилищ Вінниці та Вінницької області.

Після оглядової екскурсії, під час активного діалогу, гості дізнались чимало цікавого про один із найпрестижніших навчальних закладів Вінниччини.