Календар матеріалів

25 Листопад 2015

Ярмарок вакансій

Ярмарок вакансій – це спеціальний захід, у межах якого роботодавці та студенти–випускники  мають можливість  зустрітися один з одним. Роботодавці презентують свої компанії, наявні вакансії та програми стажувань, формують у відвідувачів бренд роботодавця. Студенти–випускники  мають змогу прослухати інформацію про вакантні місця, дізнатися про вимоги до кандидатів, записатися на співбесіду.

03 грудня 2015 р. в актовій залі коледжу відбувся Ярмарок вакансій, який є одним із дієвих методів пошуку роботи.

Оголошення!

28 листопада 2015р. (субота) о 830 годині розпочинаються підготовчі курси з поглибленого вивчення предметів «Українська мова» та «Математика» для вступників 2016 року на основі базової загальної середньої освіти (9 клас).

Запрошуються усі бажаючі.

Адреса: м. Вінниця, вул. Київська, 80.

Довідки за телефонами (0432) 66-50-05, (0432) 66-50-40

Відбіркова комісія

Виховний захід з теми: «Пам'ять серця: Вінниччина 1932-1933 р.р.»

До Дня пам’яті жертв Голодомору та політичних репресій з метою виховання у студентів патріотизму, глибокого усвідомлення причин та наслідків геноциду українського народу, учасники краєзнавчо-туристичного гуртка (студенти групи ТО-2) 24 листопада 2015 року провели урок пам’яті для студентів І курсу.
Гуртківці розповіли про сумну статистику жертв Голодомору на Вінниччині. Студенти переглянули відеоролик «Голодомор на Україні 1932-1933 р.р. та хвилиною мовчання вшанували пам'ять людей, які загинули в трагічні для України роки.

Обласна спартакіада серед технікумів та коледжів

24 листопада відбулися змагання з греко-римської боротьби за програмою обласної Спартакіади серед студентів технікумів та коледжів. Студенти нашого коледжу також брали участь і зайняли призові місця.
Призерами змагань стали:
- Ковальчук Артем група Ф-7 – ІІІ місце;
- Бойко Максим група ТК-75 – ІІІ місце;
- Кудлаєнко Руслан група ТК-75 – ІІ місце
Вітаємо призерів змагань!