Календар матеріалів

06 Листопад 2015

Участь у міжнародному кулінарному фестивалі «BESTCookFEST» - 2015

05.11.2015 р. студенти Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ під керівництвом викладача Кублінської І.А. відвідали І Міжнародний кулінарний фестиваль «BESTCookFEST» - 2015, який відбувся у м. Київ на території ВЦ " КиївЕкспоПлаза". Студенти мали змогу побачити майстерність відомих українських шеф-кухарів під час індивідуальних майстер-класів та роботи митців по цукровим масам, карамелі на виставці творчих робіт Арт-класу. Ознайомилися з різновидами сучасного устаткування закладів ресторанного господарства та можливостями їх застосування на виробництві.

ЗАСІДАННЯ СТАРОСТАТУ

05 листопада 2015 року відбулось чергове засідання старостату. На старостаті було заслухано питання «Підсумки атестації на 01.11.2015 р.». Старости проаналізували результати атестації.
На старостаті заслуховувалися окремі студенти, які мають значну кількість заборгованостей з навчальних дисциплін та пропуски занять без поважних причин.
Студентам надано термін для відпрацювання заборгованостей і пропущених занять.

Відкрите заняття з дисципліни «Безпека життєдіяльності»

5 листопада 2015 року викладачем спеціальних дисциплін Мельник Інною Василівною в групі РО-2 проведено відкрите заняття з дисципліни «Безпека життєдіяльності» – лекцію з теми «Соціально-політичні небезпеки і соціальні фактори, що впливають на життя і здоров’я людей».