Календар матеріалів

19 Листопад 2014

ENGLISH CLUB 19.11.2014

19 листопада в коледжі було проведено засідання «English Club», яке відвідав волонтер з Америки – Мет. Спілкування пройшло весело та жваво. Студенти ставили багато запитань і більше ніж 1,5 години не відпускали гостя. Питань для обговорення було багато: про визначні місця США, України та Вінниці, про освіту в нас та в Америці, про книги, музику, відпочинок та багато іншого. Загалом всі залишились задоволеними від такої співпраці, а в студентів емоції вирували ще довго після зустрічі.

Здобули перемогу в турнірі

19.11.2014 року дівчача команда коледжу з настільного тенісу здобула І-е місце у спортивних іграх серед студентів ВНЗ міста І-ІІ рівнів акредитації.
ДАЛІ
Після минулорічного ІІ-го місця в обласних змаганнях серед ВНЗ І-ІІ р.а., дівчача команда коледжу з настільного тенісу здобула І-е місце у спортивних іграх серед студентів ВНЗ міста І-ІІ р.а. з настільного тенісу. Участь в турнірі взяли десять команд , які були розподілені на три групи. Здобувши перше місце в групі, команда коледжу вийшла у фінал, де перемогла команди педагогічного та медичного коледжів.

Виставка страв та виробів з борошна 2014

19 листопада 2014р. у Вінницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ в рамках тижня циклової комісії технологічних дисциплін під керівництвом майстрів виробничого навчання Трубляк Г.М. та Буги В.В. відбулася виставка страв та виробів з борошна.

На виставці були представлені вироби з різних видів тіста.

 

Вироби з дріжджового тіста

Smart-освіта в дії

18 листопада 2014р. на базі Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ було проведено обласне методичне об’єднання викладачів іноземних мов з теми «Використання інтерактивних технологій як засіб активізації пізнавальної діяльності студентів».

Навчально-розважальний захід інтелектуальна гра " Брейн-ринг"

18.11.2014 у Вінницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ викладачем Кублінської І.А. було проведено навчально-розважальний захід - інтелектуальну гру " Брейн-ринг" в рамках тиждня циклової комісії технологічних дисциплін. У грі взяли участь студенти групи ВП-133 - команда " Неприборкані приборчики" : Дядюк П., Клуб І., Риборак Ю., Рибанюк В., Суперсон В., Тарасюк Ю. та студенти групи ВП-134 - команда " Холодильні агенти" : Бірозов Ю., В'язкова К., Зайцева В., Калінін О., Струтинський М., Савчук І.

12.11.2014 проведено відкрите заняття з математики на тему: «Логарифми, розв’язання логарифмічних рівнянь»в групі ТК-76.

12.11.2014 проведено відкрите заняття з математики на тему: «Логарифми, розв’язання логарифмічних рівнянь»в групі ТК-76. Метою практичного заняття було сформувати уміння та навички розв'язування логарифмічних рівнянь різними способами; розвивати математичне мовлення, вміння працювати самостійно і у групах, показати де використовують логарифми в повсякденному житті.

Вітаємо найкращих студентів – студентів ВТЕК КНТЕУ!!!!

17 листопада 2014 року, в коледжі відбулися урочистості присвячені Міжнародному Дню студента. Це свято особливе, адже воно зближує та об'єднує молодих людей усього світу, бо це, насамперед, день студентської солідарності, що не має меж та кордонів.