19 листопада 2014р. у Вінницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ в рамках тижня циклової комісії технологічних дисциплін під керівництвом майстрів виробничого навчання Трубляк Г.М. та Буги В.В. відбулася виставка страв та виробів з борошна.
На виставці були представлені вироби з різних видів тіста.
Вироби з дріжджового тіста |
||
«Коровай весільний» |
Катерина В’язкова (група ВП-134) |
|
«Коровай святковий» |
Олександр Калінін (група ВП-134) |
|
Ватрушки «Лапті |
Вікторія Зайцева (група ВП-134) |
|
Булочки «Троянди» |
Іван Савчук, Юрій Бірозов, Ростислав Цепко (група ВП-134) |
|
Пиріг «Квітка» |
Варвара Нечипорук (група ВП-134) |
|
Пиріг з яблуками |
Катерина Волосухіна (група ВП-134) |
|
Пиріг «Зірочка» |
Максим Круць (група ВП-133) |
|
Вироби з рідкого тіста |
||
млинці «Шахи» |
Катерина В’язкова (група ВП-134) |
|
Коровай з млинців |
Тетяна Іскра (група ВП-134) |
|
Млинці «Мереживо» |
Максим Струтинський (група ВП-134) |
|
Страви з прісного тіста |
||
Вареники з сиром |
Варвара Нечипорук (група ВП-134) |
|
Вареники «Кольорова фантазія» |
Катерина В’язкова (група ВП-134) |
|
Хінкалі |
Максим Андрикевич (група ВП-133) |
|
Вареники з картоплею з грибним соусом |
Катерина Волосухіна (група ВП-134) |
|
В ході проведення заходу студентом групи ВП-133 Владиславом Суперсоном було проведено майстер-клас «Формування вареників різними способами».
Кульмінаційним моментом виставки стала дегустація виробів, приготовлених студентами, які найбільше сподобалася присутнім.