01 березня 2023р у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» студенти третього курсу, групи ХТ-149 зі спеціальності «Харчові технології» провели майстер-клас з приготування млинців з різними начинками. Свої уміння та практичні навички з обраного фаху продемонстрували студентам першого курсу.
В процесі приготування страв, враховували оригінальність та складність поєднання компонентів, гармонійне поєднання смаку, запаху, кольору, текстури. Ретельно продумували презентацію страви, а саме: сучасність стилю, практичність, новизна страви, безпосереднє розташування страви на тарілці, забезпечення апетитного вигляду, гармонійність та цілісність сприйняття композиції.
Дякуємо студентам: Кузьменко О., Жабченко К., Бонзак К., Квасюк Т., Спеціальному А.
Нехай у ваших серцях завжди палає пристрасна любов до своєї професії, адже це почуття і є тим інгредієнтом, що ви додаєте у свої страви!