Календар матеріалів

14 Березень 2023

Міжнародний день числа Пі

14 березня 2023 року студенти груп ФБС - 15 та Т - 9 разом з викладачем математики Сачок А.М. провели бліц-інфо "Цікаві факти про число Пі". Студенти дізналися чому день народження числа Пі святкується саме 14 березня, послухали звучання числа Пі та його важливість у житті людини. 

Для кращого запам'ятовування студенти мали можливість зіграти інтерактивну гру Kahoot і найактивніші отримали солодкі призи.

ПІДСУМОК З НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ»

У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ»  студенти ІІ курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» склали екзамен з навчальної практики, яка проходила на торговельних підприємствах м.Вінниці: ТОВ «Епіцентр К», ТОВ НВП «Аргон», ТОВ «ТВФ Рось-К», ТОВ «Кондитер-С», ПП «Культтовари-Вінниця», гастроном «Центральний».

Тренінг з регіональним представником Українського національного проєкту «Вітапі світ» Ткачук Оксаною Петрівною

         В рамках декади циклової комісії 10.03.2023 року в групах ТРГ -152 та 153 викладачами Бевзою С.С. та Солоненко Л.М. проведено лекцію - тренінг з регіональним представником Українського національного проєкту «Вітапі світ» Ткачук Оксаною Петрівною «Здоров’я – на крилах бджіл».

         Мед, прополіс, пилок, перга, бджолина отрута, воскова міль, маточне молочко: Як – посів підтримки здоров’я. Унікальне поєднання препаратів бджільництва і лікарських трав від Українського національного проекту.

Тренінг з приватним підприємцем магазину «Сross Centre»

06.03.2023 року під керівництвом викладачів Бевзи С.С. та Солоненко Л.М. в групах ПТ-92, 93 відбувся тренінг з приватним підприємцем Магазину «Сross Centre» Танасійчуком Максимом Андрійовичем. 
Під час зустрічі студенти дізналися особливості створення власного бізнесу торговельного підприємства «Сross Centre». Вони мали можливість дізнатися про основні заходи створення власного бізнесу в нинішніх умовах торговельного ринку.