Календар матеріалів

07 Березень 2023

ЗНАЙОМСТВО ЗІ СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «ФІЛОЛОГІЯ»

Іноземні мови на сьогодні мають особливий статус, адже філологи перекладають і редагують тексти, роблять рекламу, вчать діловому спілкуванню і красномовству співробітників різних компаній, управляють роботою вебсайтів та блогів, адже філологи працюють у будь-якій сфері, яка потребує професійного володіння і роботи з усним і письмовим текстом.  Викладачі іноземних мов  Бондарчук А.А. та Радудік О.Є. 06.03.2023 року провели онлайн-захід «Знайомство зі спеціальністю «Філологія», на який було запрошено учнів 9-11 класів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій та студентів ПТНЗ.

ПЕРЕМОЖЦІ ЗИМОВИХ ІНТЕРНЕТ-ОЛІМПІАД У ВСП «ВІННИЦЬКИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ДТЕУ»

Студенти ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» взяли участь у зимових Всеукраїнських олімпіадах з української мови та літератури, іноземної мови та зарубіжної літератури, адже викладачі циклової комісії філології активно долучають юних дослідників до різноманітних інтелектуальних заходів на платформах «Всеосвіта» та «На урок», де студенти власними силами здобувають перемогу за перемогою. Ще раз доводячи, що ми прогресивна, освічена та вмотивована нація.

ХVІ Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок» (Зима 2023) з англійської мови

У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» відбулась реалізація проекту «Національно-патріотичний квест для студентів коледжу»

На виконання планових заходів з виховної роботи ВСП «ВТЕФК ДТЕУ», наказу Президента України «Про Стратегію національно-патріотичного» від 18.05.2019 №286/2019, 03 березня 2023 року відбувся «Національно-патріотичний квест для студентів коледжу» при підтримці членів добровольчого формування № 1 Вінницької міської територіальної громади «Ветеран».