Календар матеріалів

20 Березень 2023

Бліц-інфо з теми «Сучасні інноваційні методи конкурентоздатності роздрібного торговельного підприємства Епіцентр у м. Вінниці»

       17.03.2023 року в рамках декади циклової комісії Підприємництва, торгівлі та біржової діяльності в групі ПТ-90 під керівництвом викладача Солоненко Л.М. проведено бліц-інфо з теми «Сучасні інноваційні методи конкурентоздатності роздрібного торговельного підприємства Епіцентр у м. Вінниці». Студенти ІІ курсу Григоренко Оксана та Швець Анастасія мали змогу ознайомити студентів про застосування сучасних інноваційних методів конкурентоздатності роздрібного торговельного підприємства Епіцентр у м. Вінниці.

Тест-контроль молочних продуктів

17.03.2023р. в групі ПТ-92 під керівництвом викладача Бевзи С.С., проведено позанавчальний виховний захід «Тест-контроль молочних продуктів». Студенти Гончарук Вікторія та Довженко Яна надали інформацію про стан якості молочних продуктів українських виробників на основі досліджень Київської незалежної харчової лабораторії.

 

 

Cтарти надій

16.03.2023 року в спортивній залі коледжу був проведений спортивно-масовий захід «Старти надій». Участь в святі взяли студенти першого курсу. Команди груп ПТ-93, ТРГ-15 та ОП-103 активно виборювали право називатися переможцями, а тому прагнули бути першими у кожному виді програми. Учасники свята з нетерпінням чекали, коли зможуть випробувати свої сили, виконуючи естафети, демонструючи вольові якості, спритність та командну згуртованість. Перемогу здобула команда групи ТРГ-153!
Змагання були розбавлені показовими виступами вихованцями танцювальної студії Dance for life.

Квест з фінансово-економічних дисциплін

20 березня 2023 року в рамках тижня циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін викладачем Тімошенко Н.М. був проведений квест з фінансово-економічних дисциплін. Учасниками стали здобувачі спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування". Студенти активно провели час, показали свої знання з профільних дисциплін та гідно пройшли усі випробування квесту.