В рамках проведення Консумерського фестивалю 23.03.2017 р. студентами груп ТК-76 Ткачук Ю., Дичук Д., Яричук О., Осюк О., Притула Л. та ТК-77 Газдюк А., Кравчук Г. під керівництвом Бевзи С.С. та Радудік О.Є. проведено майстер-клас двома мовами українською та англійською з теми «Визначаємо підробку харчових продуктів».
Студенти мали можливість ознайомитися з методами визначення підробки морозива, масла вершкового та чаю. Завдяки високому рівню знань дисциплін «Товарознавства продовольчих товарів» та «Англійської мови», студенти можуть легко визначити якість товару, під час покупки даних продуктів або вдома, а також надати вичерпну консультацію туристам-іноземцям обслуговуючи їх у магазині.