21.03.17 року, в рамках тижня циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін, викладачем дисципліни «Економіка підприємств різних типів» Лозовською Н.І. проведено заняття в групі ВП-138 з спеціальності «Виробництво харчової продукції» за запрошенням фахівця галузі ресторанної діяльності, шеф-кухара ресторану «Стейк-хаус», випускника коледжу 2009 року, шеф-кухара категорії «А», члена асоціації «Західна шеф-група» (м. Львів) Загороднюка Євгенія Миколайовича, який розповів студентам про свої досягнення в галузі ресторанної справи, а також опираючись на власний досвід розповів студентам, як бути рентабельним і конкурентоспроможним закладу ресторанного господарства в сучасній системі господарювання.