23.11.16 р. викладачем Лозовською Н.І. проведений круглий стіл з дисципліни «Економіка підприємств різних типів» - тема: «Ціноутворення в закладах ресторанного господарства».
В заході брали участь студенти 4 курсу груп ВП-135, ВП-136, які сформовані в команди: ВП-135 – Підлісна А.М., Поліщук К.О., Кручко В.В., Акажанова Л.М.; ВП-136 – Половинченко В.М., Добрянська Н.С., Гребенюк В.В., Мельничук М.В. Кожна з команд підготувала презентацію з теми на прикладі закладів ресторанного господарства м. Вінниці. Група ВП-135 – ресторан «Marani», ВП-136 – «Terra Mare». Команди приємно здивували підготовленими цікавими матеріалами про політику ціноутворення та конкурентоздатністі цих підприємств. Також команди дискутували щодо ціноутворення в закладах ресторанного господарства «Marani», «Terra Mare». Слід відзначити, що відповіді обох команд були професійно грамотними.
Дякуємо студентам за підготовку та участь у заході!