Брендом Українського кулінарного союзу є щорічний кулінарний фестиваль BestCookFest-2016 для фахівців ресторанного господарства, які прагнуть постійно розвиватися, працюючи над розширенням та удосконаленням професійних компетентностей, збагачення набутого досвіду з кулінарного мистецтва.
1-3 листопада 2016 року в м. Києві на території виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» відбувся ІІ Міжнародний кулінарний фестиваль «BestCookFest-2016», в якому брали участь студенти Вінницького торговельно-економічного коледжу Вітт Христина - група ВП-135, Любчик Ірина, Шаддад Анна Катаріна, Ільящук Альона – група ВП-137.
Вітт Христина брала участь у номінації «Індивідуальний майстер-клас: Ресторанний десерт», приготувала десерт «Шоколадний кошик з сирним суфле» та отримала срібну медаль, ІІ місце у даній номінації; керівник Буняк Н.А.
Любчик І., Шаддад А.К., Ільящук А. брали участь у номінації «Арт-клас: Святковий торт» презентували торт «I love Vinnytsia» та отримали бронзову медаль; керівник Кублінська І.А.
Дякуємо за перемогу!
Пишаємося Вами!
Відчуй смак успіху та визнання серед професіоналів!