Мета: ознайомлення учнів з діяльністю коледжу та проведення майстер-класів для здійснення профорієнтації.
Основні завдання:
1) ознайомити учнів школи-ліцей №7 з історією та діяльністю ВТЕК КНТЕУ;
2) донести інформацію про можливості навчання на діючих спеціальностях ВТЕК КНТЕУ;
3) провести майстер-клас з нарахування заробітної плати;
4) провести майстер-клас з визначення якості шоколадної продукції.
МАЙСТЕР-КЛАС БОНДАР Г.О. ТА РУДЬ В.В. З НАРАХУВАННЯ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ
Були розглянуті такі питання:
1) нарахування заробітної плати;
2) утримання податків з заробітної плати до ДБУ;
3) обрахунок заробітної плати до виплати.
Усі питання були розглянуті на числових прикладах.
МАЙСТЕР-КЛАС ВІЗЕРЯКО І.В. ТА ЇЖАК А.В. З ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ШОКОЛАДНИХ ВИРОБІВ
Були розглянуті такі питання:
як обрати шоколад за зовнішнім виглядом;
визначення якості шоколаду в домашніх умовах ;
розгляд складу натуральних шоколадних виробів;
розгляд смакових якостей різних видів шоколаду.