Новини

КАР’ЄРНЕ ЗРОСТАННЯ ВИПУСКНИКА КОЛЕДЖУ– РЕЗУЛЬТАТ ЗЛАГОДЖЕНОЇ СПІВПРАЦІ ЗІ СТЕЙКГОЛДЕРАМИ

Кар’єрне зростання випускників коледжу стає можливим завдяки тісній співпраці зі стейголдерами. Так, 23 жовтня 2024 року відбулася зустріч студентів 3 курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» з менеджером з персоналу ТОВ «НВП АРГОН» Оксаною ШИНКАРУК. Під час зустрічі фахівець ознайомила студентів з історією розвитку мережі підприємств, перспективними проєктами як під час проходження виробничої практики, так і після працевлаштування. Цікавість студентів викликало обговорення умов кар’єрного зростання випускника коледжу.

Зустріч студентів групи ТРГ-151 з фахівцем

 27 вересня 2024 року відбулася зустріч студентів групи ТРГ - 151 з  фахівцем Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області  відділення Управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами  Білик Юлією Василівною, яка провела лекцію на тему: "Захист прав споживачів та його вплив на якість продукції".

 
 

 

Спортивна гордість нашого коледжу

                         Студентка групи ОП-104 Трохименко Владислава в черговий раз дає нам привід порадіти за її спортивні досягнення. Влітку Влада взяла участь у чемпіонаті України з веслування на байдарках та каноє,  де стала переможницею в міксті на дистанції 500 метрів, другою – в одиночці на 200м та в четвірці на 500м. За підсумками виступу на цих змаганнях наша студентка отримала запрошення до складу збірної команди України.

Ознайомча екскурсія в ТМ «Караван»

25.09.2024р. Студенти групи ФБС-17 та керівник групи Надія Грищук побували з екскурсією на приватному підприємстві «Виробнича фірма «Панда», з виробництва безалкогольних напоїв та питної води ТМ «Караван».
Цікава подорож в режимі on line та of line збагатила знанієво-інформаційний капітал кожного відвідувача й залишила позитивні враження та емоції про бренд Вінниччини, що має визнання як в країнах Європейського Союзу, так і на теренах України, який в тренді починаючи з 1995 року й до сьогодні.

Майстер-клас “Виживання в критичних ситуаціях під час туристичних походів».

25 вересня у рамках тижня туризму викладач Марчук І.М. провів необхідний та практично спрямований майстер-клас «Виживання в критичних ситуаціях під час туристичних походів».
У туристичних походах доволі часто трапляються ситуації, коли життя людини
залежить від вміння діяти самостійно, неординарно, а інколи і всупереч здоровому глузду. Такі ситуації,
як правило, виникають внаслідок неправильних розрахунків,
недооцінки місцевості, переоцінки власних
можливостей, через необачність і необережність самих туристів тощо.

Квест середмістям Вінниці «Дослідники пам’яток»

Застосування квестів у навчальному процесі дозволяє формувати знання та вміння, досвід творчої діяльності та емоційно чутливе ставлення до світу. Квест може стати платформою для розкриття таланту, також він сприяє навичкам командної роботи, що є важливим для подальшої професійної діяльності фахівця туристичної сфери.

Optima Open Day

23 вересня 2024 року студенти групи ГРС-9 разом з викладачем Матвієнко Л. А. не пропустили свій шанс дізнатися більше про гостинність та отримати інформацію, як побудувати успішну кар'єру від професіоналів готельно-ресторанної справи - компанії Optima Hotel & Resorts. Так, найбільша українська мережа готелів компанія Optima Hotel & Resorts запросила студентів коледжу на Всеукраїнський студентський День відкритих дверей, щоб ближче познайомити студентів зі сферою гостинності, розповісти про тенденції та інновації у готельному бізнесі.

В рамках заходу проведено:

ТИЖДЕНЬ ТУРИЗМУ стартував!

У 2024 році Всесвітня туристична організація проголосила тему Дня туризму – «Туризм заради миру!». Для сучасної України – це чудове гасло є особливо важливим. Подорожі цікавлять не тільки майбутніх фахівців туристичної сфери, адже мандри – це вид відпочинку, це спосіб розвитку особистості, підняття рівня освіченості людини.

ЕКСКУРСІЯ СТУДЕНТІВ ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» ДО ДП «ВІННИЦЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ»

19 вересня 2024 року відбулася екскурсія студентів групи ТРГ - 151 до ДП «Вінницястандартметрологія» у м.Вінниці, Вінницької області.

Студенти ознайомилися з роботою підприємства в цікавій, пізнавальній формі. Екскурсію проводила Нітецька Любов Миколаївна, начальник відділу ДП «ВІННИЦЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ».

Спартакіада стартувала

Легка атлетика – це олімпійський вид спорту, який об’єднує  спортивні дисципліни, що включають у себе змагання з бігу, стрибків, метання та спортивної ходьби. Її ще називають «королевою спорту», оскільки вона є одним з найстаріших видів спорту і має велику популярність в усьому світі. Одним із розповсюджених видів легкої атлетики є крос.