24 квітня 2024 року відбулася онлайн-зустріч професора кафедри ресторанних і крафтових технологій ДТЕУ Юдіної Тетяни Іллівни зі здобувачами освіти 3 курсу спеціальності «Харчові технології» та викладачами коледжу. Під час зустрічі студентам коледжу було анонсовано конкурентні переваги та професійні можливості освітніх бакалаврських програм «Технологія та організація ресторанного бізнесу» та «Ресторанні технології та фуд-дизайн», за якими здійснюється підготовка фахівців в Державному торговельно-економічному університеті.
Перепелиця Мирослава Павлівна, доцент кафедри ресторанних і крафтових технологій, ознайомила студентів з умовами вступної кампанії у 2024 році та запросила на День відкритих дверей ДТЕУ 27 квітня та 25 травня.