Захист навчальної практики зі спеціальності «Готельно- ресторанна справа»

       22 квітня 2024 р. відбувся захист звітів з навчальної практики студентами групи ГРС-9 спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

      Комісії в складі заступника директора з навчально-виробничої роботи Кислинської І.І., керівників практики Матвієнко Л.А. та Кублінській І.А. були презентовані звіти та індивідуальні завдання студентів.

      Студенти успішно захистили свої звіти з навчальної практики, продемонстрували достатній рівень знань з організації сервісної діяльності, специфіки надання основних та додаткових послуг, процедури контроля якості та маркетингової діяльності вітчизняних закладів ресторанного та готельного господарства. Під час заходу студенти Матвієнко Д., Дудник Ю., Шевченко В., Хомутовська Д., Кухаренко В., Пасинкова С., Петровський В. проявили креативність мислення, творчий підхід та странність до виконання завдань практики.

     За результатами звітів та відгуків студентів щодо проходження навчальної практики, вона надзвичайно посилює мотивацію до навчальної діяльності, успішного оволодіння фаховими знаннями та вміннями в галузі ресторанного та готельного бізнесу.