Участь у ІV Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»

26 квітня студент ВСП «Вінницький торговельно-економічний коледж Державного торговельно-економічного університету» Фаєр Т. (група ТРГ- 155) під керівництвом викладача Кублінської І.А. взяв участь у ІV Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології», організованому і проведеному науковцями факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Державного торговельно-економічного університету.
Участь у конкурсі взяли найкращі студенти таких відомих закладів вищої освіти, як Національний університет харчових технологій, Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. Михайла Туган- Барановського (м. Кривий Ріг), Державний торговельно-економічний університет, Вінницький торговельно-економічний інститут ДТЕУ, Харківський державний університет харчування та торгівлі.
Робота Фаєра Тимофія, щодо технології крофл-вафель з грибними порошками отримала схвальні відгуки від журі конкурсу, а її автор нагороджений дипломом ІІІ ступеня. Під час презентації своєї роботи Фаєр Т. продемонстрував високий
рівень підготовки, вміння аргументовано захищати результати своїх досліджень.
Щиро вітаємо Фаєра Т. з перемогою та дякуємо організаторам конкурсу за підтримку творчого потенціалу майбутніх фахівців в галузі ресторанного господарства!