ПРИЗЕРКА ПОЕТИЧНОГО АНГЛОМОВНОГО КОНКУРСУ!

ВІТАЄМО СТУДЕНТКУ БАЧИНСЬКУ МАРІЮ (група Ф-2) ТА ЇЇ ВИКЛАДАЧА ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ПОМАЗАНОВУ О.І. З ПРИЗОВИМ ІІІ МІСЦЕМ У ПОЕТИЧНОМУ АНГЛОМОВНОМУ КОНКУРСІ!

Минулого тижня на базі кафедри іноземної філології ДТЕУ в рамках проєкту «Літературні обрії» було проведено конкурс на кращий переклад. Конкурс, в якому  взяли участь шанувальники української та англійської поезії, проводився  за такими номінаціями: номінація 1 – переклад англійського поетичного твору українською мовою; номінація 2 – переклад українського поетичного твору англійською мовою.

         Отже, студентка Бачинська Марія під керівництвом своєї викладачки з іноземної мови Помазанової О.І. обрала номінацію 1 та спробувала  свої сили у перекладі  англійського поетичного твору Патриції Гренхем “If I Could Fly” українською мовою. Члени журі високо оцінили результат спільної роботи представників ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» та визнали творчий талант і перекладацькі здібності учасниці поетичного конкурсу, присудивши ІІІ місце за переклад поетичного англомовного твору.  Вперед до наступних перемог!