30 листопада проведена студентська конференція з основ проектування на тему «Виробнича програма підприємств», в якій взяли участь студенти випускної групи ВП-135, а саме Поліщук К., Кручко В., Акажанова Л., Орленко П., Смішко О.,
Олейник О., Кулібаба В. Організували та провели конференцію викладачі циклової комісії харчових технологій та сфери обслуговування Борісова О.М., Демчук К.І. Мета конференції – ознайомлення студентів з виробничою програмою закладів ресторанного господарства різних типів. Студенти цікаво презентували теми своїх проектів у концептуальних ресторанах, розробили основу виробничої програми – меню з урахуванням особливостей харчування, традицій, звичаїв, застільного етикету європейських країн, Азії, Кавказького регіону. До меню були включені страви, які є візитівками даних країн, шедеврами національних кухінь.