Календар матеріалів

05 Грудень 2016

Виставка «Жива газета – Почуй кожного»

5.12.2016 р. в коледжі стартував Всеукраїнський тиждень права.
В рамках тижня учасники правового гуртка підготували виставку: «Жива газета – Почуй кожного». Метою виставки стало сприяння формуванню правової культури молоді, а також вивчення студентської думки стосовно проблемних питань нашого сьогодення .
Студенти та викладачі активно висловлювали свої погляди, вільно демонстрували власну громадянську позицію.

«Ідея демократії – основа українського суспільства»

1 грудня викладачем історії Павлюк Л.Д. в групі Ф-7 проведено годину – спілкування з теми : «Ідея демократії – основа українського суспільства».
Важливою передумовою української демократії є високий рівень політичної та правової культури суспільства, саме тому важливим засобом формування такої компетентності у студентів є його реальне систематичне ознайомлення їх із демократичними правами та свободами. Студенти мали змогу не лише покращити власні знання з правознавства але й пригадати історичні приклади існування демократичних та тоталітарних держав в різні історичні періоди.

Флешмоб з нагоди Дня працівників статистики

5 грудня 2016 року в коледжі проведено флешмоб з нагоди Дня працівників статистики, за ініціативи викладача Віниковецькою Ж.С та за участі студентів групи БО-94. Студенти різних спеціальностей мали можливість позмагатися та перевірити власні знання в конкурсі «Відгадай формулу, розв’яжи задачу – отримай цукерку», а також дізнатися багато новинок, фактів та іншої цікавої статистичної інформації.
Студентами, які правильно виконали завдання, стали:
1.Група БО-95:
-Приймук В., Корнієнко О., Осадча В., Заворотна Ю., Швець Р., Ташевська Д., Губанова І.,

«Наука-це мистецтво креативних ідей»

30.11.16 команда коледжу взяла участь у міжвузівській інтелектуальній грі «Наука-це мистецтво креативних ідей» у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ та посіла 3 місце . Студенти отримали масу позитивних емоцій від заходу та спілкування зі студентами з інших навчальних закладів . Набули певного досвіду в іграх дебатного характеру.