Календар матеріалів

15 Грудень 2016

Інтелектуальний конкурс «Міс філософія-2016»

14 грудня 2016 року в актовій залі відбувся щорічний ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ КОНКУРС «МІС ФІЛОСОФІЯ – 2016». Тема конкурсу: "Філософія народів світу".
ПРОГРАМА КОНКУРСУ:
Конкурс презентацій з теми : «Філософія народів світу»
Конкурс №2 – «Ерудит. Народи в історії філософської думки».
Конкурс №3 – інсценівки з теми «Культура як вияв ментальності та філософії народів світу».
Учасниками конкурсу стали такі групи та студенти:
БО-95 – Приймук Вікторія,
РО-2 - Поліщук Наталія,
ТО-2 - Біла Альона,

Тренінг з провідним фахівцем магазину «Культовари»

15.12.2016 р. в групі ТК-79 під керівництвом викладача Бевзи С.С. організовано тренінг з директором ПП «Культовари» Говенко Михайлом Станіславовичем, який закінчив ВТЕІ та навчався 2 роки у Франції. Студенти дізналися про навчання у Франції, організацію роботи на підприємстві, перспективи працевлаштування, вимоги до працівників в сучасних умовах.

Майстер-клас з приготування страв подільської кухні

У Вінниці 13 грудня в рамках виставки-ярмарки «Руками створена краса» у торгово-промисловій палаті м.Вінниці студенти груп ВП-137 Шаддад А.К., Любчик І. під керівництвом викладача Кублінської І.А. провели майстер-клас з приготування страв подільської кухні. Шаддад Анна-Катаріна запропонувала сучасний варіант сніданку для школярів, навчила присутніх готувати енергетичні батончики та смачні сандвічі з традиційних для нашого регіону продуктів.

Благодійна акція для військових АТО від студентів ВТЕК КНТЕУ

Днями у коледжі відбулася благодійна акція для підтримки бійців Вінницького гарнізону в АТО, ініційована Вінницькою громадською організацією «За твоє життя» та Департаментом освіти і науки Вінницької ОДА.