РОЗВИВАЄМО ПАРТНЕРСЬКІ ВЗАЄМОВІДНОСИНИ

18.10.2023 р. адміністрація Коледжу вчергове відвідала ДНЗ "ЦПТО переробної промисловості" з метою подальшого розвитку партнерських взаємовідносин. Директорами ВСП "ВТЕФК ДТЕУ" Н.І.Лозовською та ДНЗ "ЦПТО переробної промисловості" О.А.Савлуком були підписані два документи - Договір про співпрацю та Угода про академічну мобільність. Закладам освіти є чим ділитися: заклад ПТО може надати можливості участі у лабораторних заняттях з пекарської справи, переробки м′яса для студентів спеціальності "Харчові технології"; Коледж - залюбки долучить учнів Центру до наших лекцій, майстер-класів, тренінгів, конференцій; ми маємо унікальні можливості з вивчення іноземних мов тощо. Взаємовигідно можемо проводити конкурси професійної майстерності, фестивалі. Маємо працювати над інтеграцією навчальних планів.
Відбулася плідна зустріч з учнями-випускниками, які мають намір продовжити навчання за фахом у нашому Коледжі; їх надзвичайно привабила перспектива набуття додаткових компетентностей, вдосконалення професійних навичок. Учнів зацікавили можливості дуальної форми здобуття фахової передвищої освіти.
Директор Центру ознайомив з інноваціями та переможними здобутками закладу - музеєм, який виборює звання "Кращий музей ЗО в Україні", кухнями-лабораторіями та лабораторією барменської справи, які отримали відзнаки МОН України. В свою чергу ми очікуємо на таку ж зустріч в стінах Коледжу.
РОЗВИВАЄМО ПАРТНЕРСЬКІ ВЗАЄМОВІДНОСИНИ ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО УКРАЇНИ - ІІ ВІДБУДОВИ, ПРОЦВІТАННЯ, ДЕРЖАВИ, У ЯКІЙ БУДУТЬ ЩАСЛИВИМИ Й УСПІШНИМИ НАШІ ДІТИ !