Насичений день здобуття нових знань і навичок студентами спеціальності «Туризм»

10 жовтня 2024 року для студентів різних курсів спеціальності «Туризм» та спеціальності «Туризм і рекреація» були проведені різнопланові заходи, спрямовані на вдосконалення компетентності студентів у майбутній професії.

До групи Т-10 на запрошення викладача Фадєєвої Т.Ю. завітала наша випускниця, колишня студентка групи Т-5, Харжевська Ангеліна. Ця мила і тендітна дівчина не боїться супроводжувати туристичні групи навіть у далекий В’єтнам! Вона з радістю поділилася зі студентами особливостями своєї співпраці з Тур-клубом «Бідняжка», першими кроками у туристичній кар’єрі, досвідом самостійного проєктування турів як по Україні, так і по екзотичним місцям. Студенти були дуже активними, з цікавістю ставили питання та надихались чудовим прикладом Ангеліни.

А ось групи Т-9 та Т-11 відправились на екскурсію до Вежі Артинова, аби ознайомитися з оновленням виставкової експозиції. Справа у тому, що Вежа є одним із символів міста Вінниці та одним з найбільш атрактивних туристичних об’єктів, який викликає непересічний туристський інтерес. Відкриття виставки сучасного мистецтва та виставки «Державність. Військо. Пам'ять», приуроченої до Дня Захисників та Захисниць України, дали новий поштовх для підтримки тренду «туристи власного міста». Родзинкою та епічним завершенням екскурсії став підйом на оглядовий майданчик вежі, який до цього був зачинений багато років та очікував реконструкції. Студенти із захопленням оглядали чудові осінні краєвиди Вінниці з висоти пташиного польоту.

Нехай набуті знання допомагають в опануванні майбутньої професії!