«Майстер-клас зі смаком літа» - під таким девізом пройшов надзвичайно цікавий та смачний майстер-клас відомого бренд-шефа мережі ресторанів м. Київ Олега Горбатюка 02 жовтня 2019 р. на базі Київського національного торговельно-економічного університету, присвячений виробництву нових видів крафтового морозива з використанням сучасних способів заморожування: рідким азотом та фризером.
Студенти гр. ХТ-144: Петрова К., Косий В., Куйбіда Б., Соболєв М., Зубко О., Мукомел С., Міщук М., Ременюк Н. під керівництво викладача Кублінської І.А. мали змогу долучитися до цього корисного та пізнавального майстер-класу. Майбутнім фахівцям ресторанного господарства продемонстрували техніку роботи з сифоном, пако-джет, рідким азотом. Розповіли про специфіку створення крафтового морозива, правила поєднання нових смаків та текстур. Кожен новий вид морозива можна було дегустувати, порівнювати та пропонувати свої варіанти рецептур.
Щиро дякуємо викладачам КНТЕУ Юдіній Т.І., Васильєвій О. О., декану факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Ведмідь Н.І. за можливість вивчати кулінарне мистецтво шефів-професіоналів та дізнаватися про новітні технології продукції закладів ресторанного господарства.