ЕКСКУРСІЯ ФІЛОЛОГІВ ДО ХУДОЖНЬОГО МУЗЕЮ

Екскурсія англійською? Та легко і з задоволенням! Студенти 3 курсу спеціальності «Філологія» ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» 28 березня мали унікальну можливість поліпшити знання з англійської мови дещо незвично. Викладачем іноземної мови Телячук Н.В. було організовано похід до Вінницького обласного художнього музею.

Ідея відвідати англомовну екскурсію спочатку видалася дивною, проте результатом усі залишились задоволені. Гід музею розповідав про колекції картинних галерей сучасних українських митців, ознайомив з творами іконопису і народного декоративно-прикладного мистецтва України.

Філологи, переглядаючи експозицію відомого українського фотографа К. Ревуцького «Ціна свободи», яка демонструє стійкість та незламність українського народу після вторгнення росії на територію України, активно долучалися до діалогу, висловлювали свої думки та враження, спілкуючись з екскурсоводом та  один з одним англійською мовою.

Оскільки студенти коледжу готуються стати перекладачами, такий спосіб удосконалення знань є нестандартною практикою та став надзвичайно плідним і важливим досвідом майбутніх фахівців.