Календар матеріалів

30 Листопад 2017

МІЖВУЗІВСЬКА СТУДЕНТСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «МАРКЕТИНГОВІ ІННОВАЦІЇ В ТУРИЗМІ, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІЙ, ХАРЧОВІЙ ІНДУСТРІЇ ТА ТОРГІВЛІ»

30.11.2017 р. на базі Вінницького торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету відбулася Міжвузівська студентська науково-практична конференція «Маркетингові інновації в туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі»
Мета конференції: обмін інноваційними ідеями, підходами, технологіями, результатами досліджень в інноваційних підходах до маркетингу в туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі.

День Гідності та Свободи

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років.
Протягом листопада в коледжі викладачами циклової комісії соціальних дисциплін та правознавства проводились заходи щодо вшанування Героїв Майдану, а саме:
- урок мужності «Шануймо подвиг майдану» (А.В.Олійник);

Вшанування 85-ї річниці Голодомору 1932-1933 в Україні

З 20.11.17 по 23.11.17 в коледжі проводилися заходи по вшануванню 85-ї річниці Голодомору 1932-1933рр. в Україні, а саме:
- виставка «Український народ і випробування голодомором»
(Л.І. Шмалій, І.І. Пащенко);
- перегляд документального фільму «Голодомор. Великий злочин» (А.В.Олійник, Л.І. Шмалій);
- урок пам’яті «Голодомор 1932-1933 рр. – геноцид українського народу» (А.В.Олійник);
- виховний захід «Година – реквієм. Голод 33-го – біль душі і пам'ять серця» (Л.І. Шмалій, Л.Д. Павлюк);

Церемонія відкриття меморіальної дошки

30 листопада 2017 року студенти коледжу взяли участь в церемонії відкриття меморіальної дошки (у вигляді стели) легендарному козакові Івану Сірку, кошовому отаману Запорізької Січі, який захищав Україну в 17 столітті.

Міжвузівська студентська науково-практична конференція «Маркетингові інновації в туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі»