Календар матеріалів

22 Вересень 2017

Паперові голуби миру

21.09.2017р. студенти правового гуртка провели виховний захід:
«Паперові голуби миру»
Мета заходу: сприяти приверненню уваги студенів до питань збереження миру задля забезпечення стійкого прогресу людства та дотримання принципів гуманності, свободи, добра і поваги, що закладені у Декларації Генеральної асамблеї ООН про право народів на мир.
Жодна людина України та й усього світу не може залишатися байдужою до сьогоднішніх подій. Чи то щирий лист, чи то матеріальний внесок, зібраний студентами на підтримку наших воїнів, - усе є надзвичайно важливим.

Міжнародний день миру

20 вересня до Міжнародного дня миру в групі ФСБ-10 викладач історії Павлюк Л.Д. провела виховну годину, де ознайомила студентів з історією появи цього свята, адже Міжнародний день миру – це заклик до примирення, порозуміння, спільної роботи по зміцненню стабільності, дотримання прав і свобод людини.
"Міжнародний день миру дає кожному з нас можливість справою довести свою прихильність до миру, ставши поборником цілей в галузі сталого розвитку", - так сказано в щорічному святковому посланні ООН.

Профорієнтаційна зустріч у місті Ладижин

21.09.2017 викладачі Бабійчук І.В. та Яковлєва А.І. відвідали місто Ладижин, де проходив профорієнтаційний захід для випускників шкіл міста «Сходинка в омріяну професію». Зустріч організовано Ладижинським міським центром зайнятості. Майбутніх абітурієнтів ознайомили зі спеціальностями, з Правилами прийому, умовами навчання в коледжі та проживання в гуртожитку. Детально розповіли, що потрібно для того, аби побудувати успішну кар’єру, використовуючи формулу: «Хочу-можу-треба». Всіх зацікавлених було запрошено разом з батьками на День відкритих дверей.

Тренінг Ярослава Смаля - власника мережі кав’ярень «BezBrendu»

21 вересня 2017 року відбувся тренінг власника мережі кав’ярень «BezBrendu» Ярослава Смаля для студентів групи РО-2 з дисципліни «Основи менеджменту» (викладач Трубляк Г.М.).
Під час зустрічі студенти отримали багато інформації щодо організації бізнесової діяльності та особливостей функціонування HR-менеджменту на підприємстві.