Календар матеріалів

08 Вересень 2017

День підприємця для туристів

Цікаве свято пройшло у ВТЕК КНТЕУ. «День підприємця» - свято, що відзначається в Україні щороку в першу неділю вересня. До групи ТО- 2 було запрошено директора туристичного агентства «Море турів», що входить до п’ятірки найкращих турагенств України. Тимрієнко Анна Володимирівна ділилась досвідом з молодим поколінням з питань організації та ведення власного туристичного бізнесу бізнесу. Серед студентів було проведено цікаве тестування та ділова гра.

Віртуальний екскурсійний тур "Вінниччина туристична"

У коледжі протягом тижня - з 04.09 по 08.09 проведено віртуальний екскурсійний тур, присвячений нашій Батьківщині з теми «Вінниччина туристична». За підтримки викладачів та студентів спеціальності «Туристичне обслуговування» організовані презентації з використанням мультимедійного обладнання. Студенти першого курсу ознайомились з визначними місцями та історичними пам'ятками Вінниччини.

Сучасні тенденції декору кондитерських виробів

Семінари та майстер-класи з приготування вишуканих страв та кулінарних виробів є не лише інноваційною формою демонстрування професійної майстерності фахівців готельно-ресторанної індустрії, але й інтерактивною формою навчання майбутніх спеціалістів індустрії гостинності. Саме тому студенти та викладачі ВТЕК КНТЕУ приймають участь у різноманітних професійних майстер-класах відомих шеф-кухарів та кондитерів Вінниччини, а також світових майстрів кулінарного мистецтва.