Календар матеріалів

28 Квітень 2017

Do you speak British or American English?

22 квітня студенти групи Ф-8 грали у вікторину та водночас вирішували актуальне лінгвістичне питання: "Чи є велика різниця між британським та американським варіантами англійської? Який варіант актуальніший? Чи зрозуміють американці вас, якщо ви говорите з британським акцентом? Чи навпаки, чи зрозуміють британці американізми? Чи взагалі, важливо це для порозуміння між людьми?"

English Class

28.04.2017 заняття з англійської мови у групі ВП-137 відвідали гості з США. Студенти нашого коледжу мали змогу почути та вивчити особливості американського варіанту англійської мови. Адже American English та British English різняться як у лексиці так і у граматиці. На занятті ми практикували вимову американської англійської та вивчили американський варіант найбільш вживаних слів та ідіом.

Foodstuff Production Olympiad

27.04 2017 року у ВТЕК КНТЕУ відбулася олімпіада з англійської мови між студентами третього курсу спеціальності «Виробництво харчової продукції». Перше місце у олімпіаді виборола студентка групи ВП-137 Ільящук Альона. Друге місце посіла Паламарчук Олена. Третє місце розділили Буга Едуард та Киянівський Владислав. Вітаємо переможців!

Education in Great Britain

26 квітня відбулося відкрите практичне заняття з «Іноземної мови» в групі ХТ-141 під керівництвом викладача Фальштинської Ю. В. з теми «Освіта у Великій Британії». На занятті були використані матеріали з навчального сайту Learning Apps, відео «Schools in Great Britain», аудіо матеріали з підручника «Opportunities. Intermediate» та ресурси мережі Інтернет. Для відкритого заняття були розроблені граматичні завдання з теми «Conditional 1» на сайті Learning Apps.

English Olympiad

24 квітня відбулася олімпіада з «Іноземної мови за професійним спрямуванням» спеціальності «Товарознавство та комерційна діяльність» під керівництвом викладача Фальштинської Ю. В. В олімпіаді взяли участь студенти груп ТК-76: Волосенко Віталій, Яричук Олена, Кравець Андрій, Лавриченко Юлія, Ткачук Юлія, Дичук Дарина та ТК-77: Брайлян Олексій, Газдюк Альона, Мазуренко Ілля, Кравчук Ганна, Пращук Антоніна, Ковальчук Марина, Зеленко Ольга. Студенти виконували завдання на всі види мовленнєвої діяльності.
І-ше місце зайняв студент Волосенко Віталій ТК-76;

Northern Ireland Quiz

27 квітня в рамках тижня іноземних мов відбулася вікторина з теми «Північна Ірландія» між групами ХТ-141 та Т-3 під керівництвом викладача Фальштинської Ю. В. Студенти активно взяли участь у підготовці: творчо презентували свою команду, підготували цікаві завдання для команди-суперника, вдало представили Ірландську культуру виконанням народного танцю та неофіційного гімну Північної Ірландії. Вікторина супроводжувалася мультимедійною презентацією «Northern Ireland», відеороликом «10 interesting facts about Northern Ireland» та ресурсами мережі Інтернет.

ВІТАЄМО ВИКЛАДАЧІВ З УСПІШНИМ ПРОХОДЖЕННЯМ АТЕСТАЦІЇ!

27 квітня 2017 року 24 педагогічних працівника коледжу успішно пройшли атестацію на посадах викладачів та майстра виробничого навчання в комісії Департаменту освіти та науки Вінницької обласної державної адміністрації:
- присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та педагогічне звання "викладач-методист" Бевзі Світлані Сергіївні, викладачу товарознавчих дисциплін;

Олімпіада з української мови за професійним спрямуванням 2017

25.04.2017 викладачем української мови та літератури Бабійчук І.В. проведено олімпіаду з дисципліни «Українська мова за професійним спрямуванням» серед студентів ІІІ курсу спеціальності «Товарознавство та комерційна діяльність». Учасники виявили належні знання майбутніх фахівців та практичні навички з орфоепії, граматики, лексики, підвищивши рівень володіння термінологією та професійною лексикою.
В олімпіаді брали участь студенти груп ТК-76 , ТК-77.
Переможцями стали студенти:
І місце – Осюк Ольга (ТК-76)
ІІ місце – Газдюк Альона (ТК-77), Ткачук Юлія (ТК-76)