Календар матеріалів

27 Квітень 2017

Quiz “The United Kingdom”

25.04.2017 в рамках проведення тижня іноземних мов під керівництвом викладача Радудік О.Є. проведено вікторину з теми « The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland». У вікторині взяли участь студенти групи ТО-2 (Біла А., Кесарчук В., Гончарук О., Джавадова М., Медведчук Д.) та студенти групи БО-95 (Їжаківська О., Дребот Ю, Заворотна Ю, Бичковська А., Губанова І.)

Чорнобиль не має минулого Чорнобиль... Трагедія... Пам'ять... Виховна година-спогад

26 04 17 р. викладачем Кавун Ж.А. проведений виховний захід, присвячений 31- річниці Чорнобильської трагедії.
Мета заходу: згадати про трагедію століття – вибух на ЧАЕС; допомогти студентам зрозуміти причини і наслідки Чорнобильської катастрофи; виховувати національну гідність, ціннісне ставлення до природи і рідної землі; розвивати екологічне мислення; формувати соціальну, комунікативну та творчу компетентність.

Чорнобиль – це подвиг, пам’ять і наш нестерпний біль

26.04.17 р. викладачами суспільних дисциплін організовано перегляд фільмів про аварію на Чорнобильській АЕС. Мета заходу: розширити знання студентів про Чорнобильську трагедію, наголосити про потенційну небезпеку радіації, ознайомити студентів з масштабами та наслідками аварії і вшанувати подвиг ліквідаторів цієї екологічної катастрофи.