Календар матеріалів

28 Квітень 2015

Студенти за екологічну красу Землі!

27.04.15 в коледжі відбулась виставка-конкурс плакатів на екологічну тематику серед студентів І курсу. Роботи були представлені на всезагальний огляд студентів та викладачів, які мали змогу оцінити дані роботи. Комісія в складі Марчука І.М, Кавун Ж.А. та Апаріної Л.Ю. розглянули дані плакати та визначили переможців. І місце здобула студентка групи БО-94 Томаш Оксана.

 

І місце в турнірі з футзалу (дівчата) 2015

З 21.04. по 24.04.2015 р. в програмі міської спартакіади серед навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації пройшли змагання з футзалу серед дівчат, в яких взяла участь команда і нашого навчального закладу. Протягом останніх десяти років наші дівчата займали ІІ і ІІІ місця в міських, обласних змаганнях. В цьогорічних змаганнях склад учасників зібрався досить сильним і тренованим.

Всеукраїнський конкурс презентацій

24 квітня 2015 року студентка групи Ф-5 Паляниця Н.О. брала участь у Всеукраїнському конкурсі презентацій для випускників коледжів освітнього рівня молодший спеціаліст, який проводив Державний вищий навчальний заклад «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана». Журі високо оцінило презентацію нашої учасниці, яка представилася у секції «Інфляція та грошові реформи» з теми «Антиінфляційна політика України за сучасних умов». Керівником студентки була Вініковецька Ж.С.
Вітаємо з перемогою!